Tuesday, April 11, 2017

beauty & the beast

yee orang lain dah lama tengok but aku baru laa hegeh tengok semalam.
thank you people for joining last night. kadang rindu masa lepak keluar ngn kawan kawan 😘


nak kata aku minat sangat cite beauty and the beast ni tidak laa. sebab dah tau cite die cliche sangat kan. tapi mmg tahun ni aku ada list cite yang aku nak tengok. termasuk laa cite nih. maka kebetulan ada masa terluang, maka boleh lah tengok. 

basically i love watak Belle. bijak, berani, cantik dan baik. all qualities that a girl should carry. and rasa nya Emma Watson tu mmg paling sesuai dah jadi Belle. hahah cantik nau 💃🏻 the beast plak memula peel kekwat sangat kan 🐻 dah kene sumpah jadi beast baru laa padan muka. insaf. 

malas laa cite pasal kesah cinta dorang kan sbb semua dah tau. cuma terfikir pasal issue gay yang di bising bising kan before tayangan. actually macam tak tau pn gay nye kt mana. 

lagu lagu cite ni best. editing lawa gilee. ada benda comel. cam teapot tu ngn anak dia chip ☕️ comel masa jadi cawan. dah jadi orang balik semua pn aku rasa pening sbb nengok kan rambut n make up dorang 😵 but tak per laa may be time tu fashion gtu tengah in kot. 

so kalo korang bosan bosan boleh laa g tengok cite ni. x laa mengecewa kan pon 👍🏻 tapi jangan g time ngantok. mesti korang tido sbb banyak lagu. enjoy !


No comments: