Tuesday, May 9, 2017

Royal Expert

semua orang tahu aku sejenis gila kan make up. semua jenama ada. dari semua negara. sephora mana jer yang tak masuk. huhu #blamethehormones

plus i have my naturactor & my meiko products as well. they are super good. and they are cheap. paling ekonomi yang aku pernah jumpa. dan hasil nya, you wont question them anymore. it is flawless.

however, aku ada masalah sikit bab skincare. aku tak de skincare yang aku btol btol suka dan jatuh hati. local products pn aku penah pakai. yang dekat drugstore pn aku pakai. tapi kalo neutrogena kekdah nya tak bole sbb nnt kulit jadi kering amat. 

lepas tu baru ni kawan aku si @hajarlee ni die kenal kan produk Royal Expert. meletop jugak laa kulit die skarang. sbb aku kenal die dah lama kan. so aku tau die ni pemalas tahap apa. die bukan rajin nk tempek tempek krim kt muka ni. tapi rasa nye since RE ni mmg sesuai dengan skin dia maka die rajin dan mmg berkesan. 

jadi kawan kawan kan kene laa cantik sesama. kalo tak cantik jugak aku tk tau laa pasni. this RE better make me glow in the dark ! 



aku dh pakai nk masuk 2 minggu. setakat ni semua mmg best. facial wash pn best. nnt nk try yang scrub tu plak. whitening cream pon best. boleh laa kurang kan muka kusam. kate dah tua kan ? kene rajin sikit laa tempek tempek benda gne. 

cuma nya barang yang paling win skali ialah whitening soap. hat ni bleh pakai satu badan. celah bedah mana pn nk sental suka hati dan in shaa Allah mmg membantu. best tau kalo tiak putih. eh 😝
so kalo rasa nk cantik before raya ni sempat laa order. hehe. kalo nk study testimonial ke ape boleh follow ig @gebugevasss

 photo signature_zpsc3wzucil.jpg

No comments: