Monday, May 22, 2017

TeamNakKurus

stress tau bila makin gemok ni. dah la makan itu satu hobi yang paling nikmat sekali. masing masing sekarang ni cuba untuk kecik kan sikit ukur lilit diri. sadis ko semua baju tak muat. haha. tapi masalah nya penanda aras dorang tinggi sangat. gila ape nk kurus kerengga macam sajat ! 😩 mmg x dapek laa aihh.

siap ada group konon boleh pantau makan ape. sape cheat. and berkongsi menu sihat. hmm niat mmg okay dah. tapi ahli ahli nya tu. itu laa jugak manusia yang bole bagi cadangan tempat makan paling sedap dalam dunia ni. itu laa jugak manusia yang amek tempahan masakan. itu laa jugak yang buat sambal belimbing paling win tahun semasa ini. jadi camane tu ?? 🤔

sis buntu 😔

rata rata kami ada persamaan yang jelas. golongan mak mak yang nk cantik. haa camtuh. dan kami punya masalah yang sama jugak. kami suka makan. dan tak suka makan makanan yang hanya ada garam dan pepper. ya Allah tolong laa bantu 🤕




semua dalam ni boleh tahan laa mulut dorang. kalo kene carut gemok ke kene bahan cam 🐻🐋🐘🦏 itu adalah perkara biasa yee. jangan kecik hati. kawan kawan yang cenggini mmg sejenis kata depan muka. tak de nk simpan cakap belakang belakang. ikhlas !

since Sofea tido and mok nya agak boring, maka jadi laa satu entri bosan di sini. mesti ramai kan yang nk diet time puasa ni ? biasa nya aku mmg tak kn berjaya laa. balik balik makan nasik kerabu wan atiq ngn putu mayam akak pakai spek tu.

ada sebulan nk kuruih sikit. huhu


 photo signature_zpsc3wzucil.jpg

No comments: